ΦΙΛΤΡΑ NANOFIBER

ΦΙΛΤΡΑ NANOFIBER

Το φίλτρο NanoFiber είναι αυτοκαθαριζόμενο χάρη σε ένα εξελιγμένο δίκτυο νανοϊνών, το οποίο μπορεί να φιλτράρει σωματίδια μεταξύ 5 και 8 μικρών και εμποδίζει τη συσκευή να φράξει από βρωμιά.
Ένα από τα μεγάλα πλεονεκτήματα της συσκευής είναι ότι είναι εύκολο να καθαριστεί. Το σύστημα αυτοκαθαρισμού πάνω από το κύριο σώμα διαθέτει μοχλό που μπορεί να περιστραφεί χειροκίνητα ή αυτόματα.
Εύρος φίλτρων NanoFiber:
- Εγχειρίδιο NanoFiber. Τοποθετώντας μια χειροκίνητη βαλβίδα επιλογής, το φίλτρο αυτοκαθαρίζεται περιστρέφοντάς το χειροκίνητα.
- Αυτόματο NanoFiber. Η λειτουργία αυτοκαθαρισμού είναι αυτοματοποιημένη, αλλά ο βαθμός αυτοματοποίησης εξαρτάται από την τοποθετημένη βαλβίδα επιλογής. Με μια αυτόματη βαλβίδα επιλογής, ο καθαρισμός του φίλτρου είναι εντελώς αυτόματος, ενώ με μια χειροκίνητη βαλβίδα επιλογής, ο τρόπος καθαρισμού ενεργοποιείται πατώντας το κουμπί πάνω από το φίλτρο, το οποίο θα λειτουργήσει το σύστημα αυτοκαθαρισμού για δύο λεπτά.
· Χαμηλότερη κατανάλωση νερού • Φιλτραρισμένο νερό υψηλότερης ποιότητας • Συμπαγές • Συμβατό με τρέχοντα συστήματα φίλτρων και αντλιών στην αγορά

Δεν υπάρχουν προϊόντα σε αυτήν την κατηγορία.