Πισινες προκατ

Πισινες προκατ

Στην Ελλάδα ο νόμος μας επιτρέπει να κατασκευάσουμε πισίνα με άδεια μικρής κλίμακας. Έτσι γλυτώνετε τα υψηλά έξοδα που απαιτούνται για την άδεια. Επιπλέον, αποφεύγετε τη γραφειοκρατία και κερδίζετε πολύ χρόνο, αφού συνήθως η έκδοση της άδειας πολεοδομίας χρειάζεται αρκετούς μήνες! Η Aegean Pools σας παρουσιάζει το σύστημα κατασκευής πισίνας με σκελετό από τυποποιημένα ισοθερμικά πάνελς εξαιρετικής αντοχής, ειδικά σχεδιασμένα για την υδροστατική πίεση του νερού,  με εγγύηση εφ' όρου ζωής. Τα πλεονεκτήματα μιας κατασκευής πισίνας με πάνελ BLOKIT είναι τα ακόλουθα:

  1. Με τα ισοθερμικά πάνελ, ή θερμοκρασία του νερού είναι υψηλότερη σε σχέση με άλλου τύπου πισίνες.
  2. Τα πάνελ γεμίζουν με οπλισμένο σκυρόδεμα και προσφέρεται εγγύηση εφ' ορου ζωής.
  3. Δεδομένου του ότι οι πισίνες συνήθως κατασκευάζονται εντός εδάφους αλλά και δεδομένου του ότι μπορεί να έρθουν σε επαφή με χημικά, προτείνεται ή κατασκευή με τα συγκεκριμένα πάνελ διότι ΔΕΝ διαβρώνονται και έτσι είναι ή ασφαλέστερη λύση έναντι των μεταλλικών πισίνων που ενδέχεται να καταστραφούν από σκουριά και έναντι των πολυεστερικών πισίνων που ενδέχεται να καταστραφούν από ώσμωση.
  4. ​Η κατασκευή αυτή τοποθετείται με ασφάλεια και εκτός εδάφους. Παράλληλα το εξωτερικό των τοιχίων της, μπορεί να επενδυθεί απευθείας με υλικά όπως (σοβάς, πέτρα κ.α.) και έτσι εάν  ένα μέρος της κατασκευής μείνει υπέργειο, δεν θα χρειαστούν περιμετρικά χτισίματα, όπως απαιτείται για αισθητικούς λόγους σε μια μεταλλική ή πολυεστερική πισίνα.
  5. Έχει συγκεκριμένο κόστος, κατασκευάζεται σε μόλις 5 ημέρες και είναι αντισεισμική κατασκευή.
  6. Μέχρι 50τμ θέλει άδεια μικρής κλίμακας ή οποία κοστίζει περίπου 600 ευρώ.
  7. Δυνατότητα επιλογής πισίνας με σκίμμερ ή καταρράκτη.
  8. Ιδανική πρόταση για επαγγελματικές πισίνες σε ξενοδοχεία, ενοικιαζόμενα δωμάτια, αλλά και για το σπίτι σας.

Δεν υπάρχουν προϊόντα σε αυτήν την κατηγορία.