Ελλ.  |  Eng.    
 Home
 Sitemap
 Επικοινωνία
    Πισίνες    Προϊόντα    Wellness    Συρόμενα Σκέπαστρα    Αντιπρόσωποι    Νέα  
Επιλέξτε Κατηγορία
Πισίνες προκάτ - Πισίνες μπετόν
Προϊόντα για πισίνες εξοικονόμησης Ενέργειας και Χημικών
Προϊόντα για πισίνες
Wellness-Προσωπική ευεξία - Σπα - Σάουνα
Συρόμενα Σκέπαστρα Πισίνας
Διαμόρφωση Περιβάλλοντα Χώρου Πισίνας
Προσφορές

 


 
 
 

Εκτύπωση
Μεγέθυνση   


Φόρμα ενδιαφέροντος

Έξτρα Φωτο
  Σκούπα Πισίνας Star Vac III (01017300)

Δείτε σε "PDF" τον κατάλογο.

Η σκούπα ROBOT STAR VAC III σχεδιάστηκε ειδικά για να καθαρίζει ιδιωτικές πισίνες δύο φορές γρηγορότερα απ’ ότι μια κοινή σκούπα με ικανότητα φίλτρανσης 2 μικρών.  Ο υψηλού σχεδιασμού αλγόριθμός της επιτρέπει να προσαρμοσθεί σε οποιοδήποτε τύπο και σχέδιο πισίνας υπολογίζοντας το σχήμα και τις διαστάσεις της. Κατ’ αυτόν τον τρόπο μειώνονται σημαντικά οι φθορές των μηχανικών εξαρτημάτων επιμηκύνοντας το όριο ζωής της συσκευής.  
Η ROBOT STAR VAC III καθαρίζει πισίνες επιφάνειας μέχρι 120m2 είναι εύκολη στη χρήση και δεν απαιτεί καμία εγκατάσταση. Σε 3 ώρες μόνο βουρτσίζει και φιλτράρει το νερό από το δάπεδο και τα τοιχία της πισίνας. Καθαρίζει ακόμη και τη γραμμή που δημιουργείται στο τοιχίο από την ακμή του νερού.  
Η ROBOT STAR VAC III είναι εξοπλισμένη με μετασχηματιστή χαμηλής τάσης (230 / 12 Volts) που περιλαμβάνει, σύμφωνα με τους κανονισμούς της Ευρωπαϊκής Ένωσης, αυτόματο διακόπτη για την προστασία των χρηστών. Η σκούπα ROBOT STAR VAC IΙI είναι προγραμματισμένη να σταματά χωρίς να απαιτείται εξωτερική παρέμβαση, όταν ολοκληρώσει τον κύκλο καθαριότητας. Tο μοντέλο  ROBOT STAR VAC IIΙ προσφέρεται με πολυκατευθυντικό ραδιομεταδότη με τον οποίο μπορείτε να καθοδηγήσετε τη σκούπα στα σημεία της πισίνας που απαιτούν μεγαλύτερη προσοχή.
 
 
<< Επιστροφή
 
 
 
Περιοχή Μελών
Είσοδος μόνο για μέλη
Για να μαθαίνετε νέα και προσφορές
  Newsletter
Δώστε email
 
Enter Flash Site
 
Επισκευθείτε την εταιρική μας παρουσίαση